ERGONIMLARNING PAYDO BO‘LISHI VA RIVOJLANISHI - Salohiddinova i, Muborak (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada onomastikaning bir bo‘lagi bo‘lgan ergonimlar , ularning paydo bo‘lishi va rivojlanishi kelib chiqishi, ergonimlar qay tariqa tanlanishi zamonaviy tilshunoslikdagi o‘rni va boshqa tushunchalardan farqi, aloqadorlik jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.