UMUMIY PSIXOLOGIYADA QO‘LLANILADIGAN METODLAR - Achilova, Durdona (Scientific practical conference, 2025)
Umumiy psixologiya esa psixologiya fanining tayanch bo‘limi hisoblanadi. U inson psixikasining umumiy qonuniyatlari, asosiy psixik jarayonlari va ularni o‘rganish metodlarini nazariy va amaliy jihatdan tadqiq etadi.