TARIX FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Aliqulov i, Bekzod (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada tarix fanini o‘qitishda interfaol metodlardan foydalanishning nazariy asoslari, ularning turlari va ta’lim samaradorligiga ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, interfaol metodlar orqali o‘quvchilarning tarixiy tafakkuri, ijodkorlik qobiliyati hamda mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan.