SO‘FI OLLOYOR ASARLARI VA PEDAGOGIKA INTEGRATSIYASI - G‘ulomova , Nazira (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada buyuk tasavvuf olami ijodkori So‘fi Olloyor asarlarining hozirgi kun talablari asosida talabalarga ma’naviy-axloqiy ta’lim berish jarayoniga mos bo‘lgan asarlaridan bir nechta bayonotlar aks etgan bo‘lib, ularni pedagogika sohasiga integratsiyalashtirish bo‘yicha taklif va xulosalar keltirilgan.