TA’LIM XIZMATLARI SIFATINI BAHOLASHNING ASOSIY YONDASHUVLARI VA USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Ismoilova , Feruza (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada ta’lim sifatini oshirish uchun zarur shart-sharoitlarni shakllantirishning nazariy jihatlari, ta’lim xizmatlari sifatini baholashning yondashuvlari, usullari va mezonlari ochib berilgan. Ta’lim xizmatlari sifatini baholashning samarali tizimi ta’lim muassasalarining ichki rivojlanishini ta’minlab, ularning raqobatbardoshligini oshirishga xizmat qiladi.