PSIXOLOGIYADA KEKSALIK DAVRINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Komilova , A.S.; Burxonova , U.I. (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Keksalik davri, bu davr inson hayotining muhim bosqichi ekanligi, bu davrda ruhiy, emotsional va fiziologik o'zgarishlar. Keksalik davrida insonlar o'z hayotlariga qayta nazar tashlashi, emotsional xolati va ijtimoiy aloqalarning o'ziga xos ahamiyati haqida ma`lumotlar yoritilgan.