TALABALARDA AGRESSIV XATTI-HARAKATLARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sa’dullayeva , Aziza (Scientific practical conference, 2025)
Maqola talabalarda agressiv xatti-harakatlarning psixologik xususiyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda talabalarning agressiv xulq-atvorining shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar, jumladan, stress, ijtimoiy muhit, shaxsiy xususiyatlar va oilaviy munosabatlar tahlil qilinadi. Agressiya turlari (og‘zaki, jismoniy, passiv-agressiv) va ularning talabalarning o‘quv faoliyatiga ta’siri ko‘rib chiqiladi.