PSIXOLOGIYA VA TEXNOLOGIYA: MUNOSABATLARNI SHAKLLANTIRADIGAN ZAMONAVIY TENDENSIYALAR - Ravshanov , Olim (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda psixologiyaga ta'sir ko'rsatadigan texnologiya tendentsiyalarini ko'rib chish va raqamli texnologiyalardan foydalanishda mijozlarga qanday foyda keltirishi va kelgusi yillar davomida ruhiy salomatlik tizimlarini o'zgartirishi mumkinligini ko'rib chishga qaratilgan.