OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TEXNOLOGIK TA’LIMNI TASHKIL ETISH VA IJODKORLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH - Ergasheva , Umida (Scientific practical conference, 2025)
So'ngi yillarda mamlakatimizda ayniqsa,ta'lim jarayoniga oid ko'plab ishlar amalga oshirilmoqda. Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida texnologik ta’limni tashkil etish va talabalarning ijodkorlik qobiliyatini shakllantirish yuzasidan fikr mulohazalar bayon qilingan.