O‘RTA UMUMTA’LIM MAKTABLARI INGLIZ TILI DARSLARIDA OG‘ZAKI NUTQ MASHQLARINING TAHLILI - Nadirova , Hilola (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolaning asosiy maqsadi-хorijiy tilda og‘zaki muloqot yuritish faoliyatining tarkibiy qismi bo‘lgan “gapirish va tinglab tushunish ko‘nikmalari”ni shakllantirishning metodik хususiyatlarini tahlil qilish va o‘rganishdir.