DIFFERENSIAL TENGLAMALAR YECHIMINI TOPISHDA ILG‘OR PEDAGOGIK TIZIMLARDAN FOYDALANISH - Do‘stov , Ravshanjon (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada differensiakl tenglamalarning tatbiqlariga doir masalalar yechimini topishda ilg‘or pedagogic texnologiyalardan foydalanish haqida so‘z boradi.