LOYIHALASH TIZIMLARINI TAKOMILLASHTIRISHDA MATLAB AMALIY DASTURINING О‘RNI - Halimov О‘ktam; Jо‘raqulova M (Scientific practical conference, 2025)
О‘zbekiston Respublikasining taraqqiyoti va istiqbolini ta’minlash iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy sohalarda yuksak о‘zgarishlarni amalga oshirilishi bilan bog‘liq. Bu о‘z navbatida bо‘lajak mutaxassislardan kasbiy bilimlarni, yuksak madaniyatni, ma’naviy yetuklikni va keng dunyoqarashni talab etadi. Ushbu talablar va intilishlar asosida raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash bugungi kunning muhim vazifalaridan biriga aylanmoqda.