TURIZM SOHASIDA AHOLI BANDLIGINI VA DAROMADLARINI OSHIRISHNI RAG‘BATLANTIRISH YO‘LLARI - Ergasheva , Nafisa; Xabibullayeva , Dilshoda (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda turizm sohasining rivojlanishi va uning aholi bandligi hamda daromadlariga ta’siri keng yoritilgan. Shuningdek, turizmni rivojlantirishga doir davlat dasturlari, xalqaro tajribalar hamda sohada erishilgan natijalar tahlil qilinib, sohaga oid istiqboldagi vazifalar belgilab berilgan.