TA’LIM XIZMATLARINI KO‘RSATISHDA TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION YO‘NALISHLARI - Qodirov , Javohir (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur ishda ta’lim xizmatlarini ko‘rsatishda ta’lim tizimini rivojlantirishning innovatsion yo‘nalishlari ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan yoritilgan. Unda zamonaviy ta’lim texnologiyalarini joriy etish, raqamli platformalar orqali ta’lim xizmatlarini takomillashtirish, pedagogik metodlarni modernizatsiya qilish hamda boshqaruv va monitoring tizimlarining samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, xalqaro tajriba va milliy rivojlanish strategiyalaridan kelib chiqqan holda, ta’lim tizimining innovatsion rivojlanish yo‘nalishlari va xizmatlar sifatini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi. Tadqiqot natijalari ta’lim tizimi raqobatbardoshligini kuchaytirish va barqaror rivojlanishni ta’minlashga qaratilgan.