АҲОЛИНИ БАНДЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА ВА ДАРОМАДЛАРИНИ ОШИРИШДА ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИНГ ЎРНИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.21124858 - Мамадалиева , Х.Н. (Scientific practical conference, 2025)
Республикамиз чорвачилигида аҳолининг гўшт ва гўшт маҳсулотларига бўлган таъминлашда мақбул озиқлантириш шароитларини яхшилаш орқали мавжуд қорамолларнинг наслдорлик ва маҳсулдорлик хусусиятларини биотехнологик усулларда яхшилаш, интенсив инновацион технологияларни ишлаб чиқаришга жорий этиш борасида бир қатор муҳим чора-тадбирлар амалга оширилмоқда.