IQTISODIYOTDA QO’LLANILADIGAN TAQRIBIY DASTURIY UNUMLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.21124733 - Nasirov , B.M; Soporboyeva , L.M; Yusupboyeva , R.R. (Scientific practical conference, 2025)
Bugungi kunda deyarli borlik kuchli matn muxarrirlari zamonaviy ofis ehtiyojlari uchun ishlab chiqilgan dasturiy ta’minot paketlarining bitta bo’lagi dir. Masalan, Microsoft Word eng mashxur Microsoft Office paketining bitta bo’lagi dir. Shunga o’xshash MS Office dasturlari Open Office. org Writer, Star Office Writer, Corel Word Perfect, Apple Pages.