QORAMOLCHILIK SOHASIDA SUT ISHLAB CHIQARISHNI RIVOJLANTIRISH: MUAMMOLAR VA INNOVATSION YECHIMLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.21104408 - Sultonov , Yu.F; Utegenov, Sh.I; Orinbaev , B.P (Scientific practical conference, 2025)
Qishloq xo’jaligida tarkibiy o’zgarishlarni chuqurlashtirish orqali ishlab chiqarishni izchil rivojlantirish, aholining oziq-ovqat mahsulotlariga bo’lgan talabini qondirish, qayta ishlash sanoatini rivojlantirish va ekologik toza mahsulotlar ishlab chiqarishni kengaytirish bugungi kunda dolzarb masalalardan biridir. Agrar sektorning eksport salohiyatini oshirish ham muhim strategik vazifalardan hisoblanadi.