“КОББ-500” БРОЙЛЕР КРОССИНИНГ ГЎШТ МАҲСУЛДОРЛИГИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.21103652 - Турганбаев , Р.У; Жолдасбаев , Б.А; Оринбаев , Б.П (Scientific practical conference, 2025)
КООБ-500 кроссига мансуб бройлер жўжаларининг гўшт сифати, озиқлантириш усули, жинси ва сўйиш ёшига қараб, замонавий бройлер кроссларининг гўшт сифати, айниқса, энг қимматли бўлган кўкрак мушакларининг маҳсулдорлиги билан фарқланади.