OROLBO’YI HUDUDIGA CHETDAN KELTIRILGAN TOVUQ KROSSLARINING TUXUM MAHSULDORLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.21099577 - Alimbaev , B.K.; Ataniyazova , Z.P.; Abdivoxidov , D. (Scientific practical conference, 2025)
Tuxum oqsilga boy oziq-ovqat sifatida inson salomatligi uchun zarurdir. Tovuqlar tuxum masuldorligi koʻpgina omillarga bogʻliq boʻlib, shulardan asosiysilari oziqlantirish texnologiyasi, saqlash sharoiti, tovuqlar nasliy xususiyatlari, tovqular yoshi shular jumlasidandir.