SIGIRLARDA BACHADON SUBINVALYUTSIYASINI KASALLIGINING RIVOJLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.21094251 - Rejepbayev , J.E; Taxirbekova , D.B. (Scientific practical conference, 2025)
Hayvonlarning salomatligini va mamlakatimiz hududining sog’lomligini ta’minlashda yuqori malakali va yuqori iqtisodiy samara beruvchi veterinariya xizmatini tashkil etish hamda uni amalga oshirish muhim ahamiyat kasb etadi.