ОҚ СИЧҚОНЛAРДA БОДИФОРС ВA МУЛТИВИТ+МИНЕРAЛЛAР ПРЕПAРAТЛAРИНИНГ ТОКСИКОЛОГИК ХAВФСИЗЛИГИ ВA ЗAҲAРЛИЛИК ДAРAЖAСИНИ ЎРГAНИШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.21094210 - Рўзимов, В.У; Ниёзов , Ҳ. Б (Scientific practical conference, 2025)
Кўпгина тадқиқотчилар ўсишни рағбатлантирувчи, стрессга қарши, адаптоген препаратлар, минераллар, аминокислоталар ва инъекция ёки озуқа қўшимчалари кўринишидаги фермент препаратлари ёрдамида чорвачиликни маҳсулотларини кўпайтириш ва сифатини яхшилаш масалалари урганилган.