CHEKLI ORALIQDA QISMAN SPEKRTAL SHTURM- LIUVILL OPERATORI PARAMETLARINI TIKLASH - Abdunazarov , Rabimkul (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada chekli oraliqda qisman izospektral Shturm- Liuvill operatori parametrini tiklash masalasi qaraladi.