BIR NECHTA SINISHGA EGA AYLANA GOMEOMORFIZMLARNING ERGODIKLIGI - Abduxakimov , Saidaxmat; Abduxakimova , Maftuna; Sanayev , Xondamir (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu ishda bitta sinishga ega kiritikli aylana gomeomorfizmlarning Lebeg o‘lchoviga nisbatan ergodikligi masalasi qaraladi.