SAFE SCREEN: SUN’IY INTELLEKT ORQALI BOLALARNI ZARARLI KONTENTDAN HIMOYA QILISH - Jomurodov , Dustmurod; Rustamov , Ibrohim (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada bolalar va yoshlarni zararli kontentdan himoya qilishda sun’iy intellektdan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi. Safe Screen loyihasi ekranda paydo bo‘ladigan axloqan nojoiz tasvirlarni real vaqt rejimida aniqlashga qaratilgan bo‘lib, YOLO algoritmiga asoslanadi va ota-onalar hamda ta’lim muassasalariga nazoratni kuchaytirishda yordam beradi.