TALABALARNING YUTUQLARINI MONITORING QILISH VA BOSHQARISHNING ALGORITMIK YECHIMI: MENTORA DASTURIY TA’MINOTI - Jomurodov , Dustmurod; Meliyeva , Mohira (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada talabalarning yutuqlarini monitoring qilish va boshqarishning algoritmik yondashuvlari, ularning Django framework asosida yaratilgan “Mentora” dasturiy ta’minotida tatbiqi hamda sun’iy intellekt yordamida kengaytirish imkoniyatlari yoritiladi.