MASHINANI O‘RGANISH, CHUQUR O‘RGANISH, NEYRON TARMOQLAR - Mixliyev , Ramazon (Scientific practical conference, 2025)
AI qanday ishlashi va uning turli xil foydalanish holatlari va ilovalari bilan tanishishdan oldin, keling, sun'iy intellekt atamalari va tushunchalarini qayta ko‘rib chiqamiz va sun'iy intellekt, mashinani o‘rganish, chuqur o‘rganish va neyron tarmoqlar tushunchalarini ajratamiz.