OKKOZIONALIZMLARNING BADIIY MATNDAGI LINGVISTIK XUSUSIYATLARI - Ibragimov , Xayrulla (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada badiiy matnda okkazionalizmlarning badiiy matndagi o‘rni hamda uning lingvistik xususiyatlari, okkozionalizmlar vositasida ijodkor asar qahramonlarining tabiati, ruhiy holati, hayot tarzi va ruhiy kechinmalarini ifodalashi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.