«HIBAT UL-HAQOYIQ» DOSTONI LUG‘AT TARKIBIDAGI SIFAT SO‘Z TURKUMIGA OID SEMANTIK MAYDON - Sindorov , Lutfulla (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada Ahmad Yugnakiyning «Hibat ul-haqoyiq» asaridagi belgi-xususiyat bildiruvchi leksik birliklar qadimgi turkiy til va qoraxoniylar davri hamda XIV asr manbalarida qo‘llanilgan so‘zlar bilan qiyosiy tahlil qilingan, semalari, etimologiyasi yoritilgan.