BOLA RIVOJLANISHINING INQIROZLI DAVRLARI - Norbekova , Barno (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada inson shaxsining shakllanishi va rivojlanishi jarayoning turli inqirozli davrlari mavjudligi, inqirozlar – bu shaxsiy rivojlanishda tub burilish davrlari bo‘lib, ular psixik rivojlanishni tezlashtirishi, yangicha sifatlarning paydo bo‘lishi yoki mavjud tizimlarning qayta tashkil topishi bilan xarakterlanishi, bu inqirozlarning xususiyatlarini bilish shaxs taraqqiyotiga ijobiy ta’sir ko‘rsatilishi atroflicha yoritilgan.