PSIXOLOGIK YETUKLIK YOSHLARNING OILAVIY HAYOTGA TAYYORGARLIGINING TARKIBIY QISMI - Fayzullayeva , Gulrux (Scientific practical conference, 2025)
Bugungi jamiyatimizda oilaviy nizolarning ko‘payotganligi buning oqibatida ajrimlar sonining keskin oshayotganligini ko‘rishimiz mumkin. Yosh avlodni oilaviy hayotga har tomonlama tayyor bo‘lishi oila mustahkamligining asosi hisoblanadi. Bu borada psixologik yetuklikning o‘rni beqiyosdir.