KO‘P BOLALI OILALARDAGI O‘ZARO MUNOSABATLARNING BOLALAR PSIXIK RIVOJIGA TA’SIRI - Shokirov , Abduxalil; Arakulov , G‘ayrat (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada ko‘p bolali oilalarda shakllanadigan shaxslararo munosabatlar, ularning bolaning ruhiy-psixologik rivojlanishiga ta’siri, ijtimoiy moslashuvchanligi va shaxsiy xususiyatlarining shakllanishidagi oila muhitining o‘rni ilmiy-nazariy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shuningdek, ko‘p bolali oilalarning ijtimoiy-psixologik afzalliklari va salbiy jihatlari yoritiladi.