OTA-ONA VA FARZAND TARBIYASI O‘RTASIDAGI MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Turdiyeva , Nigora (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiylashuv,reproduktiv funksiya,ijtimoiy faollik, oilada sibling maqomi munosabatlarining rivojlanish xususiyatlari, shakllanish jarayonlarini o‘rganish va tahlil qilishga e’tibor qaratilgan. Ota- ona va farzand tarbiyasi o’rtasidagi munosabatlarning psixologik ahamiyati atroflicha yoritilgan.