INKLYUZIV TA’LIM SHAROITIDA BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Adilova , Madinaxon (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim sharoitida bo‘lajak pedagoglarning psixologik-pedagogik kompetensiyasini rivojlantirish masalasi yoritilgan. Inklyuziv muhitda samarali ishlash uchun zarur bo‘lgan psixologik va pedagogik tayyorgarlikning asosiy komponentlari, kompetensiyalar va ularni rivojlantirish yo‘llari tahlil qilingan.