MUHANDISLIK KASBIY FAOLIYATIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH - Mingboyev , Ulugbek; Raxmatov , Alisher (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada muhandislarning kasbiy faoliyatida kasbiy kommunikativ kompetentsiyalarini shakallantirishning oʻziga xos jarayonlari toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.