KASBIY TAYYORGARLIGI PROFESSIONAL TA’LIM YO‘NALISHNING O‘RNI - Alimov , Normurot; Turdimuratov , Husniddin (Scientific practical conference, 2025)
O‘qitishning zamonaviy didaktik vositalari asosida bo‘lajak kasb ta’limi o‘qituvchilarini kasbiy faoliyatga tayyorlash jarayoni, bo‘lajak kasb ta’limi o‘qituvchilarini kasbiy faoliyatga tayyorlashga qo‘yilayotgan zamonaviy didaktik va metodik talablarni amalga oshiruvchi, umumkasbiy fanlar bo‘yicha o‘quv materiallarini havola etish shakllarini aks ettirish.