O‘SMIRLIK DAVRIDA FIZIOLOGIK XUSUSIYATLARNING O‘ZIGA XOSLIGI - Karakulova , Umida; Xolbo‘tayeva, Sabina (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola o‘smir yoshidagi bolalarning fiziologik xususiyatlarini keng yoritadi. Unda gormonal, jismoniy va psixologik o‘zgarishlar ilmiy asosda tahlil qilinadi. Shuningdek, sog‘lom rivojlanish uchun zarur omillar ko‘rsatib berilgan.