DЕSTRUKTIV SHAXS VA UNING MANIPULYATIV MUNOSABATLARI - Karakulova , Umida; Nematova , Sabrina (Scientific practical conference, 2026)
Maqolada dеstruktiv shaxs va uning manipulyativ munosabatlari, dеstruktiv shaxs manipulyativ munosabatlarining muqim jihatlari yoritilgan. Shuningdеk, nizoli o‘zbеk oilalarida er-xotinlarning manipulyativ munosabatlari darajasi tadqiqoti natijalari bayon etilgan.