SYUJET VA UNING TARKIBIY QISMLARI (O‘LMAS UMARBEKOVNING “ODAM BO‘LISH QIYIN” ASARI MISOLIDA): https://doi.org/10.5281/zenodo.20822994 - Aliyeva , Sevinch; Shobidinova , Gulsevar (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada adabiyotshunoslikning syujeti va uning tarkibiy qismlari haqida to‘liq ma’lumot beriladi. Mavzuni yanada ochib berish maqsadida, O‘lmas Umarbekovning “Odam bo‘lish qiyin” asari misol qilinib olindi va asarni syujet unsurlarida ko‘rib chiqildi. Maqola natijasida syujetning badiiy g‘oya va obrazlar tizimidagi o‘rni ochib beriladi.