O‘SMIRLARDA SUITSIDAL XULQNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20812322 - Murodova , Nilufar (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlarda uchraydigan suidsidial xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning o‘ziga xos psixologik xususiyatlari, o‘smirlardagi inqirozlar, ularning atrofga nisbatan munosabatlari, pedagogik muloqot va undagi to‘siqlar, ichki nizolar va ichki nizoning sodir bo‘lishiga, kechishiga, zo‘rayishida o‘smirning xarakter xususiyatlarida bo‘ladigan o‘zgarishlar yuzasidan tushunchalar berilgan