O’SMIRLARDA DESTRUKTIV XULQ – ATVORNING SHAKLLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20812171 - Jurakulova , Dildora (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlar tarbiyasining shakllanishiga salbiy ta’sir ko’rsatadigan muommolar va ularning mukammal yechimi o’z ifodasini topgan. O‘smirlar tarbiyasida muhim metodologik asos bo‘lib xizmat qilishi ilmiy dalillar asosida ochib beriladi. Zamonaviy ta’lim-tarbiya jarayonida uchrayotgan dolzarb muammolar olimlar qarashlari bilan qiyosiy tahlil qilinib, ularning bugungi kundagi ahamiyati asoslab beriladi.