KASBIY BARQARORLIK TUSHUNCHASINING MEHNAT PSIXOLOGIYASIDAGI TARIXIY-NAZARIY TAHLILI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20808568 - Usmanov , S.A (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola "kasbiy barqarorlik" tushunchasining mehnat psixologiyasida shakllanish va rivojlanish jarayonini tarixiy-nazariy tahlil qilishni maqsad qiladi.