STRESS VA EMOTSIONAL ZO‘RIQISHNING TALABA YOSHLAR RUHIYATIGA TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20808036 - Komilova , Aziza; Zulfiyeva , Sarvinoz (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada talaba yoshlar orasida stress va emotsional zo‘riqishning psixologik xususiyatlari, stressning kelib chiqish sabablari, uning inson ruhiy holatiga ta’siri hamda psixologik oqibatlari yoritilgan. Shuningdek, stressni kamaytirishning samarali psixologik usullari, jumladan, vaqtni boshqarish, relaksatsiya, jismoniy faollik va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashning ahamiyati ko‘rsatib berilgan.