ZAMONAVIY OLIY TA’LIM MUASSASASIDA "EKSPERIMENTAL PSIXOLOGIYA" FANIDAN LABORATORIYA PRAKTIKUMINI TASHKIL ETISH METODIKASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20676220 - Abdurasulov , Farxod (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada oliy psixologik ta’lim doirasida “Eksperimental psixologiya” fanidan laboratoriya ishlarini tashkil etish va o‘tkazishning uslubiy jihatlari ko‘rib chiqiladi. Taklif etilgan tavsiyalar o‘quv jarayonini optimallashtirish va bo‘lajak tadqiqotchilarning metodologik madaniyatini rivojlantirishga qaratilgan.