OTA-ONALIKDA HISSIY INTELLEKTNING BOLALAR RIVOJLANISHIGA TA’SIRINING NAZARIY ASOSLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20676161 - Abdumurodova , Feruza (Scientific practical conference, 2026)
Maqolada ota-onalar bilan farzandlar o‘rtasidag o‘zaro munosabatlar ota-onalarning hissiy intellektining bolalar rivojlanishiga ta’sirining nazariy asoslari aytib o‘tilgan.Tadqiqotda oilaviy muhitni sog‘lomlashtirish, tarbiya uslublarini takomillashtirish va bolalarda xavf omillarini kamaytirishga xizmat qiluvchi chora-tadbirlar tahlil qilinadi.