O‘QUV JARAYONIDA EMOTSIONAL INTELLEKTNING O‘RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20657558 - Karakulova , Umida (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada emotsional intellekt tushunchasining mazmuni, uning o‘quv jarayonidagi o‘rni va ta’siri keng yoritilgan. O‘quvchilarning hamda o‘qituvchilarning emotsional intellekti ta’lim sifati va samaradorligiga qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan. Shuningdek, Emotsional intellektni rivojlantirish usullari va ularni ta’lim tizimiga integratsiya qilish zarurati asoslab berilgan.