SHAXS SHAKILLANISHIDA MULOQOTNING AHAMIYATI VA DOLZARBLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20655014 - Yaxshiboyeva , Zuhra (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola muloqotning shaxs rivojlanishi va shakillanishiga qanchalik ta'sir ko'rsatishini yoritadi. Unda muloqotning shaxs ijtimoilashuvidagi o'rni naqadar muhim ekanligi,muloqot orqali shaxs hayotiy ko'nikmalarni egallashi hamda muloqotning shaxs hayoti va faoliyatida qanchalik ahamiyatli ekanligi to'g'risida so'z boradi.