TA’LIM JARAYONIDA O’QUV-PEDAGOGIK HAMKORLIK VA MULOQOT: https://doi.org/10.5281/zenodo.20642563 - Sattorova , Mahliyo; Asqarova , Bahora (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘quv-pedagogik hamkorlik va muloqotning nazariy-metodologik asoslari, ularning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri keng yoritilgan. Shuningdek, pedagogik hamkorlikning shaxsga yo‘naltirilgan ta’limni amalga oshirishdagi roli, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi o‘zaro ishonch va faol muloqotning ahamiyati tahlil qilingan.