BOG‘CHADA ERKIN O’YIN ORQALI 5-6 YOSHLI BOLALARNING IJTIMOIY- EMOTSIONAL RIVOJLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20642245 - Sattorova , Mahliyo; Yunusova , Shodiya (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida o‘yin orqali ta’lim berishning ahamiyati yoritilgan. O‘yin jarayonida bolalarning fikrlashi, nutqi, xotirasi, ijodkorligi hamda ijtimoiy ko‘nikmalari rivojlanishi tahlil qilingan. Shuningdek, o‘yin turlari va ularning ahamiyati haqida yoritilgan.