BIOSIGNALLARNI SUN’IY INTELLEKT ALGORITMLARI ASOSIDA TASNIFLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.20621559 - Mixliyev , Ramazon (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu ishda biosignallarni raqamli ishlov berish usullari, algoritmlari va tahlili keltirilgan. Biosignallarga raqamli ishlov berish va elektromiografiya signallarini parametrlarini xisoblash dasturi yaratilgan. Shu parametrlar asosida biosignallarni sinflashtirish usuli va algoritmi ishlab chiqilgan.