MOLIYAVIY BOZOR ISHTIROKCHILARI FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION SHAROITNING AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20620971 - Hotamqulova , Madina (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada moliyaviy bozor ishtirokchilarining faoliyat samaradorligini oshirishda innovatsion sharoitning oʻrni va ahamiyati ilmiy nuqtai nazardan tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalar, sunʼiy intellekt va moliyaviy texnologiyalarning bozor infratuzilmasiga taʼsiri oʻrganilib, innovatsion muhitning bozor ishtirokchilari uchun yaratayotgan yangi imkoniyatlari yoritib berilgan. Maqolada xorijiy va milliy tajribalar asosida innovatsion ekotizimning shakllanishi, uning samaradorlik koʻrsatkichlariga taʼsiri hamda kelajakdagi rivojlanish istiqbollari boʻyicha ilmiy xulosalar berilgan.